Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Hissgardiner

Det stora urvalet av hissgardiner finns på Dekoria Skandinavien A/S

Om du letar efter nya gardiner till ditt hem, även kallat hissgardiner, föreslår vi, att du granskar vårt fantastiska utbud av olika mönster i många härliga färger, mönster och modeller, och dom vackra hissgardiner användas på de flesta ställen. Hissgardiner är praktiska, lätta att underhålla och bidrar dessutom till att göra ditt hem både stiligt, personligt och mysigt.

På Dekoria hittar du allt från de mycket enkla och minimalistiska gardinerna till vardagsrummet, till gardiner med spännande mönster för barnens rum. Vi erbjuder ett brett utbud av olika gardiner, och de flesta modeller finns i över 300 olika varianter.

Tillverkning efter mål är utan extra kostnad för dig, liksom vi erbjuder upp till 8 gratis tygprover för att göra det enklare för dig att välja mellan de många alternativen.

Dekoria Skandinaven A / S - när bara det bästa är bra nog och priset är den rätta.

Hissgardiner tillverkad i storlekar enligt dina specifikationer

Inte alla rum i ett hem är alltid lämpliga för klassiska gardiner, där rullgardiner och hissar kan vara ett bra alternativ. De olika hissgardiner vi erbjuder är tillgängliga i standarddimensioner, men vi tillverkar dem självklart också i dom storlekar, som passar till dina fönster.

Beställ gratis tygprov så du kan bedöma färger och kvalitet innan du beställer.
Syning är som alltid hos Dekoria liksom max 8 tygprover utan extra kostnad för dig.

Du är alltid välkommen att läsa mer på vår hemsida.