Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Om oss

 

Dekoria.se - Textil, måttanpassade gardiner & inredning för hela hemmet!
 
 

Dekoria Skandinavien startade i Danmark 2010 som hobbyverksamhet, men min passion för heminredning dom drivmotor. 

Jag kommer fån en generation där symaskinen inte var en inventarie så min passion för heminredning, speciellt gardiner, har genom åren varit ett dyrt nöje då specialbutiker är mycket dyra.  

Min idé med Dekoria Skandinavien var och är att få måttanpassade gardiner i bästa kvalitet och producerade på billigaste vis där du själv står för mätning och montering - och samtidigt kunna få matchande kuddar och sängöverkast mm. 

Konceptet kom igång på riktigt och 2011 startade jag upp i Norge och då kunde jag säga upp mig från mitt fasta arbete.  

Efter det har sortimentet blivit bredare, både med produkter och mer fler tygkollektioner. 2015 startade vi också upp i Sverige och Finland. 

Produkterna tillverkas på en av Europas största textilfabriker med fler än 150 medarbetare med högteknologiska maskiner, som i över 2+ år har producerat måttanpassade gardiner och hemtextil med individuella kombinationer till både privatpersoner, hotell och restauranger i hela Europa. 

De här bilderna ger dig en idé om standarden på den moderna produktionen. De ca 150 kvalificerade medarbetarna ser till att kvalitén är hög och leveransen snabb, varje dag. 

 

Vicki Damgård-Schmidt

Dekoria Skandinavien A/S

Org.nr 31473063 och 502076-1523

Momsregistreringsnummer SE502076152301