Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Mörkläggningsgardiner

Måttbeställda mörkläggningsgardiner från Dekoria - kvalitet som både syns och känns 

Dekoria Skandinavien A/S har under nästan två decennier tillverkat tyger, inklusive gardiner efter mål, såväl till privata som till hotell, restauranger och institutioner i större delen av Europa. Våra produkter, av mycket hög kvalitet, tillverkas i en av de största textilfabrikerna i Europa på högteknologiska datorstyrda maskiner. Våra egna cirka 150 högkvalificerade medarbetare säkerställer varje dag att bibehålla samma höga kvalitet och korta leveranstider.

Et av dom populär produkter är bland annat mörkläggningsgardiner och vi kan sydda dom på mål. På webbplatsen kan du läsa mer om dina många möjligheter.

Köp måttbeställda mörkläggningsgardiner från Dekoria Skandinavien A/S.

Dekorias sortiment innehåller, förutom måttbeställda gardiner, mycket annat spännande

Dekoria tillverkar och säljer nästan alla typer av gardiner, såsom klassiska gardiner, gardiner, hissgardiner och rullgardin - men vi gör även sängkläder, olika hemtextilier, Ikea överdrag och mycket mer, det meste efter mål. Och vi säljer också färdiga plädar till dom kölden kvällar.

På hemsidan av kan du se de många olika klassiska gardinerna, gardiner till mörkläggning och fällgardiner etc. som utgör den största delen av produktionen. Här på hemsidan kan du också läsa mer om våra gardinprodukter - mestadels sydda efter kundens specifikationer och önskemål beträffande design, upphängnings- och stängningssystem.

Vi skickar dig gärna upp till 8 gratis tygprover som du kan beställa på webbplatsen, där du har tillgång till ett filter som gör det enklare att välja. Webbplatsen innehåller också bilder och beskrivningar av hela vårt sortiment av gardiner och tygdukar, totalt mer än 300 mönster.

Köp måttbeställda mörkläggningsgardiner från Dekoria Skandinavien A / S - då har du gjort ett bra val.