Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Gardiner online

Nya måttbeställda gardiner? Kom till Dekoria - stort urval till låga priser 

Det finns inget som kan lysa upp och förbättra det övergripande intrycket i hemmet än nya färska gardiner till vardagsrummet, sovrummet, badrummet, barnrummet eller köket - sys enligt mål och i marknadens bästa kvalitet av gardin textilier.

På Dekoria kan vi erbjuda inget mindre än ett jätteurval av gardiner online och andre textilier av olika slag. Se vårt breda utbud av gardiner online, vi har en myriad av fantastiska mönster och färger - med garanti något för varje smak och behov.

Vi erbjuder alltid gratis att sy dina nya gardiner till vardagsrummet och andra rum och skickar dig gärna upp till 8 gardintyg prover efter eget val och utan kostnader för dig. Vi garanterar konkurrenskraftiga priser, excellent service och snabb leverans från en av Europas största tillverkare av textilier till hemmet.

Gardiner online i absolut toppkvalitet från Dekoria Skandinavien A/S

Tänker du att köpa nya gardiner, kom då till en av Europas största leverantörer - Dekoria - med et jätte urval av hemtextilier.

Färdiga gardiner online är ett av våra flaggskepp, vilket inte är så konstigt sedan kvaliteten är i toppklass, priserna i botten, urvalet fantastisk stort och leveranstiderna mycket korta.
Lägg därtill vår välkända höge servicenivå med bland annat kostnadsfria hemskickade tygprov, då har du Dekoria i ett nötskal.

Se hela vårt sortiment av gardintyger och klädsel, totalt mer än 300 mönster, här på vår hemsida, jämföra med tygproverna och gör dina val hemma i en välbekant miljö - lättare kan det inte göras.