Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Gardiner inspiration

Gardiner kännetecknad av inspiration - från Dekoria Skandinavien A/S

Välj nya gardiner till dit vardagsrum, dina sovrum och barnrum med inspiration från Dekoria. På vår informativa hemsida erbjuder vi många inspirerande möjligheter med beskrivning av varje enskild dessin även inkluderande prisinformation.

Vi erbjuder upp till 8 olika tygprover gratis för att göra ditt val av gardiner enklare. Vi erbjuder en rad omfattande produktkataloger och du kan finna spännande inredningsförslag på https://www.dekoria.se/arrangements.

Sist men inte minst har vi skapat ett ”smart-filter” som, när du söker på webbplatsen,
gör det möjligt att skilja produkterna enligt färg, stil och/eller rumstyp etc. Dekoria har gjort det enklare för dig att göra rätt val.

Vi kallar det textilier och gardiner med inspiration och bra kundservice

Textilier och färdiga gardiner för vardagsrum, sovrum och gardiner för barnrum

Dekoria Skandinavien A/S arbetar ständigt och målmedveten för att förbättra vår verksamhet och vår kundservice. Detta arbete har lett till skapandet av vårt produktfilter. Det gör ett sökande bland våra många hundra gardin designs otroligt mycket lättare.

Dekoria har i nästan 20 år tillverkat textilier och gardiner till vardagsrum, sovrum och barnrum för private hem samt gardiner till institutioner, hotell och restauranger etc. över hela Europa. Produktionen är baserad på den senaste tekniken, inklusive högteknologiska datorstyrda maskiner.

Kom till Dekoria med din beställning och tveka inte med att kontakta oss om du är osäker på något eller vill ha mer information om gardiner till vardagsrum, gardiner till sovrum eller gardiner till barnrum.