Din kundvagn är tom

Uttryck dig genom ditt hems inredning
Omge dig själv med vackra saker

Vet du inte hur du ska börja?

Se våra erbjudande

Meny

Färdigsydda gardiner

Färdigsydda gardiner av högsta kvalitet från Dekoria Skandinavien A/S

Dekoria har under mer än ett decennium specialiserat sig på tillverkning av färdigsydda gardiner. Genom åren har vi byggt upp ett fantastisk urval av gardintyger från några av Europas bästa leverantörer och ständigt prioriterad den fortsatta utvecklingen av vår produktionsutrustning, så att vi idag har en state-of-the-art datorstyrd produktionsenhet. Här på hemsidan kan du se bilder från vår produktionshall. Företaget sysselsätter idag ca. 150 skickliga anställda, varav en stor del är involverad i tillverkningen av färdigsydda gardiner.

Färdigsydda gardiner från Dekoria är kvalitet utan gränser – till populäre priser. Och vi garanterar snabb leverans utan onödiga förseningar.

Beställ dina färdigsydda gardiner på Dekoria - du kommer definitivt inte att bli besviken

Fantastisk urval av gardintyger utgör grunden för våra färdigsydda gardiner

På vår hemsida kan du se Dekorias unika samling av gardintyg för både klassiska gardiner, barnrums gardiner, hissgardiner och liftgardiner m.m. Alternativen är enorma och det finns underbara gardintyger för alla smaker som bas för färdigsydda gardiner, som vi erbjuder att sy för dig utan extra kostnad, du betalar bara för materialen och vi skickar alltid gärna upp till 8 gratis tygprov hem till dg.

Kom till Dekoria, vi hjälper gärna från A till Z i ditt gardinprojekt och levererar dina nya färdigsydda gardiner redo för upphängning. Med oss kan du alltid söka och få all hjälp du behöver.